• Pozovite nas!

 • +381 64 933 6000

 • +381 64 933 8000

line
 • Kej Oslobođenja 19,

 • Home4You Beograd, Srbija

 • Južni Bulevar 83, lok. 4,

 • Avala invest, Beograd, Srbija

line

Maksima Gorkog 36

Vračar, Beograd
PočetnaObjekat detalj

Maksima Gorkog 36

Vračar, Beograd

Opis objekta

Nova višespratnica u blitzini raskrsnice ulica Maksima Gorkog i Južnog bulevara, predstavlja moderni stambeno-poslovni prosotr opštine Vračar. Pešački i kolski pristup objektu je predviđen iz ulice Maksima Gorkog kroz parkovsku strukturu ispred objekta koja dodatno doprinosi bezbednoj i mirnoj lokaciji u gradu, što omogućava životni stil na zavidnom nivou.

Svojim položajem, objekat je izuzetno povezan sa svim delovima grada, kako zbog blizine Auto Komande, Auto puta, tako i blizine glavnih saobraćajnih ulica. To je omogućilo veliku broj gradskih linija koje objekat povezuju sa mnogim delovima grada.

Objekat spratnosti Po+P+7+P svojim dizajnom i primenjenim materijalima prati tredove moderne arhitekture i predstavlja dominantnu fokusnu tačku koja nudi širok izbor modernih stambenih jedinica različitih veličina, jedan lokal u prizemlju i jedan poslovni prostor na prvom spratu.

Stanovi su moderno koncipirani, funkcionalni sa optimalnoim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba, što odlikuje osećaj privatnosti, udobnosti i osvetljenosti. Orijentisani su ka ulici Maksima Gorkog i ka zadnjem dvorištu. Raspon kvadratura je od 41m2 do oko 97 m2 – od dvosobnih do četvorosobnih jedinica osmišljenih da odgovara svim generacijama i životnim stilovima.

Parkiranje je projektovano u podzemnoj garaži, kao i unutar zadnjeg dela dvorišta. Parkiranje u podzemnoj etaži objekta rešeno je sistemom klackalica Data Sheet Wohr Parklift 440 sistemom parkiranja 2 automobila na 1 parking mesto, čime smo obezbedili 24 parkong mesta.

Uz Kvalitet konstrukcije I materijala, u objektu je predviđena primena najboljih I najkvalitetnijih materijala, koji svojim vizuelnim I oblikovnim karakteristikama prate savremene tokove življenja.

Fasadni zidovi objekta, tako zvani ‘sendvič zidovi’ od Wienerberger bloka , kamene vune I atraktivne fasadne cigle kao završne obloge fasade. Stolarija aluminijum – drvo, sa troslojnim niskoemisionim staklom, aluminijumskim električnim roletnama I komarnicima. U objektu je planirano podno grejanje u svim prostorijama stambenih jedinica, sa završnom podnom oblogom troslojnog hrastovog parketa, dok je hlađenje rešeno putem parapetnih sistema Fan Coil uređaja . Kompletan sistem regulisan je zasebnim toplotnim pompama proizvođača Bergen. Na ulazu u stanove nalaze se sigurnosna vrata proizvođača Bosal. Keramika u kupatilima I kuhinji španskog proizvođača Porcelanosa. Holovi objekta obloženi atraktivnim mermerom, terase granitnom keramikom, a ograde kaljenim staklom u atraktivnoj nijansi.

Naši proizvođači:

Pregled

Lokacija Vračar
Adresa Maksima Gorkog 36
Tip objekta Stambeno- poslovni
Status projekta U izgradnji
Okolina Južni bulevar
Spratnost Po+P+7+P
Broj ulaza 1
Ukupna bruto površina 2211.86 m2
Okvirna kvadratura 41m2 - 97m2
Stambene jedinice 16
Stanova za prodaju 16
Lokali 1 ( na dva nivoa)
Garažna / Parking mesta 24
Putnički Lift Da
Cena po kvadratu /
Okvirna cena stana /
Građevinska dozvola /
Početak izgradnje U izgradnji
Glavni projektant /
2211.86 m2 16 Stan 24 parking mesta 1 poslovni objekat

Garaže

GARAŽE

Lokal

Prizemlje
256.83m2

Lokal

Status: ZA IZDAVANJE
Informacije o lokalu
 • Pozovite nas!

 • +381 64 933 6000

 • +381 64 933 8000

 • Kej Oslobođenja 19,

 • Home4you, Beograd, Srbija

 • Južni Bulevar 83, lok. 4,

 • Avala invest, Beograd, Srbija